Βρίσκεται στην πατρίδα της Κίνας του Knitwork, Xinhe Town, Pingdu City, επαρχία Shan Dong. Qingdao APlus Homeware Co.Ltd είναι γνωστή ως αξιόπιστος σχεδιαστής, κατασκευαστής και εξαγωγέας προϊόντων basketwork.We προσφέρει μια εκτενή επιλογή κυματοειδές, κροσέ και / ή ραπτομηχανή οικιακά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των καλάθια αποθήκευσης, ράφια αποθήκευσης, ντουλάπια, καλάθια πλυντηρίων, τα καλάθια για πικ-νικ, τις τσάντες για τα ψώνια, τις τσάντες για ψώνια, τις πινακίδες, τα σουβέρ, τα χαλιά, τους δίσκους και άλλους κατόχους, που είναι φτιαγμένοι από φλοιό καλαμποκιού, άχυρο σίτου, χάρτινο κορδόνι, χαρτί, , Σωλήνες PE και λουρίδες κλπ. Προσπαθούμε συνεχώς να φέρνουμε καινοτόμο σχεδιασμό στους πελάτες μας κάθε χρόνο.


Τώρα μπορείτε να δείτε μερικά από τα προϊόντα μας μέσω αυτού του ιστότοπου, ο οποίος θα ενημερώνεται από καιρό σε καιρό.


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε σε κάθε ερώτηση που μπορεί να έχετε.


Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας ανά πάσα στιγμή.


Θα είμαστε δεύτεροι σε κανέναν στο ...


* Επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση

* Προϊόντα ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Shrink